Vi leverer en full-service løsning til jer, der håndterer alt fra booking af stadeplads til konvertering af VIP-billetter til entrebilletter. Vores platform håndterer de tidskrævende manuelle processer til gavn for både dig og dine kunder. Det giver dig tid til at fokusere på at afvikle din fødevarefestival og tilbyde den bedst mulige service for udstillere og besøgende.

 

Stadeplads og inventar

Vores platform giver dig et stærkt og effektivt online salgsværktøj til salg af stadepladser. Systemet holder styr på, hvilke stadepladser der er solgt og kan sættes op til overholde diverse regler for indplacering af stadeholdere. Det kan eksempelvis være at sikre, at der ikke er for mange ens stade i et område.

Genbestilling håndteres nemt ved at kunden modtager en mail med et link. Det tager kun et par klik – så kan kunden genbestilt samme stadeplads. Din kunde er sikret den ønskede stadeplads og du har allerede modtaget hel eller delvis betaling for stadepladsen.

Se hvordan det fungerer

Prøv vores demo af en stadepladskøb og bestilling af inventar

Online billetsalg

Slip for lange køer - sælg billetter online. Det giver et bedre flow for dig og deltagerne får tid til at nyde dét, de har betalt for, nemlig selve eventen.

Du kan nemt tilbyde flere forskellige priskategorier, som passer til forskelligheden af jeres deltagere: familiebilletter, pensionistbilletter, studerende osv. Tilbyd dem samtidig at lave tilkøb: parkeringsbillet, kaffe/kage, sandwich, t-shirt osv. Det giver mersalg og mindre tid i køer.

VIP billetter

Når du giver VIP-billetter væk, får du ikke nogen information om kunden. Det kan vi hjælpe dig med at gøre anderledes! Via vores platform kan din kunde konvertere sin VIP-billet til en entrebillet. Du kan vælge at tilbyde kunden yderligere gode tilbud og lave et mersalg. Kunden afgiver sine kontaktinformationer og du har nu oplysninger om, hvem der har benyttet dine VIP-billetter. De oplysninger kan bruges til at kvalificere de kampagner, hvor VIP-billetterne er blevet uddelt.

 

 

 • Morten Springborg, kredsledelse
  Vi bruger Flexminds til at håndtere kontingentopkrævning og tilmelding. Det fungerer rigtig godt og sparer os for meget administrativt arbejde. Hvad vi før brugte timer på, kan vi nu klare på få minutter – især nu, hvor information om medlemmernes kontingentbetaling opdateres direkte til vores centrale medlemssystem.
 • Signe Trier Simonsen - markedsføring, events og forretningsudvikling
  Som byens madmekka vil vi give de besøgende en gastronomiske oplevelse - både når de køber mad i vores boder, og når vi afholder gastro-events. Vi bruger Flexminds' platform til at holde styr på alt det praktiske ved vores events samt indsamle info, som kan gøre vores events til den bedst mulige oplevelse. For eksempel er det vigtigt at kende deltagernes alder, eller hvorvidt de foretrækker lys eller mørk chokolade, når der skal laves chokoladepåskeæg. Når vi ved det, slipper vi for at skulle gætte os til, hvad deltagerne ønsker - og kan skræddersy eventen efter deres behov. Det gør det nemmere og billigere for os at lave events - plus det giver os nogle helt nye muligheder, når hele tilmeldingsdelen bliver styret af Flexminds.
 • Camilla Jørgensen, bestyrelsesformand
  Lystrup Svømning er Danmarks næststørste svømmeklub med 4500 medlemmer og 120 ugentlige svømme- og aktivitetshold. Særligt til vores børnehold har Flexminds i dialog med os udarbejdet en screeningproces, som gør det nemmere for nye medlemmer at vælge hold. Vi stiller høje krav til den platform, som vi benytter til tilmelding, billetsalg til events, databehandling og daglig administration. Vi oplever, at Flexminds siden starten på vores samarbejde i 2012 har lyttet til vores behov og har udviklet en professionel tilmeldings- og billetsalgsplatform. Systemet gør det nemmere at være frivillig leder, idet Flexminds database nemt giver overblik over klubbens events, aktiviteter og holdtilbud.
 • Sabrina den Hertog
  Flexminds leverer en god og hurtig service. De tilpasser løsningerne efter vores behov og leverer altid et produkt af høj kvalitet og funktionalitet. Det er nemt, enkelt og tidsbesparende at vælge en løsning fra Flexminds.
  Sabrina den Hertog
  Projektleder
 • Jacob Lund
  Vi har valgt at anvende flexbillet til Strik Bornholm, som er en af Danmarks største festivaler indenfor strik.  Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Flexminds. Tidsplaner er blevet overholdt. Systemet er enkelt og brugervenligt, og vi har oplevet en fin service og support under hele forløbet.  Vi føler os derfor godt behandlet og vil anbefale Flexminds til andre arrangører, der ønsker et enkelt og brugervenligt online-system.
  Jacob Lund
  Team Bornholm A/S
 • Anna Hjorth
  Flexbillet har lettet min arbejdsgang betydeligt omkring salg af billetter til foredrag, kurser og workshops. Systemet er nemt at anvende og løser alle de opgaver jeg har brug for. Når jeg har behov for support får jeg venlig og grundig hjælp omgående fra Flexbillet.
  Anna Hjorth
  Autisme & ADHD konsulent
 • Jacob Juulsgaard
  Vi vil til enhver tid anbefale andre at benytte Flexminds. Det er et system, der bare fungerer. Teamet bag brænder for det, de laver - nemlig at give brugerne en god og tryg oplevelse med systemet. Det er en tryghed, der ikke kan prissættes. Skulle man alligevel sætte pris på, så er prisen hos Flexminds billig i forhold til alt det, man får.
  Jacob Juulsgaard
  Herning Skolebio
 • Rikke Ørum Hesselbjerg
  Vi er den første kulturinstitution der benytter Flexminds og vi er meget tilfredse med systemet. Vi har i samarbejde fået systemet rettet til, så det passer netop med vores ønsker og behov. Vi har en konstruktiv og ærlig dialog, og aftaler overholdes fra Flexmind. Servicen ifbm. ændringer og spørgsmål til systemet har været enestående. Vi har fået svar med det samme og ændringer er foretaget indenfor meget kort tid. Det har betydet, at vi kan yde samme høje service overfor vores Klub medlemmer”.
 • Mads Vad
  Flexminds står for vores billetsystem til vores 2 store arrangementer som afholdes i Århus Arena med op til 4000 deltagere. Vi ønsker klart at udvikle samarbejdet med Flexminds således at vi kan få flere af vores administrative systemer i Flexminds.
  Mads Vad
  VM Dans
 • Anne Stidsen
  Vi bruger Flextilmelding, fordi vi sparer en masse tid! Nu er kontigentopkrævning en leg - det tager ingen tid i forhold til tidligere. Og når vi er på ture, sparer vores kasserer en masse tid, fordi han ikke skal tjekke om alle spejderne har betalt. Alt i alt sparer vi rigtig mange timer - timer som vi i stedet kan bruge på alt lave sjovere og federe spejder-arbejde!
  Anne Stidsen
  KFUM-Spejderne i Lystrup-Elsted-Elev

Hvad koster det?

 

Entrebilletter

Billetgebyr: 5 kr + 0.5% af billetprisen

 

Stadepladser og inventar

Gebyret for stadepladsbooking og inventarbestilling afhænger af, om staderne har fast størrelse eller afregnes pr. løbende facademeter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Startopsætning

Prisen afhænger af kompleksiteten af stadepladsbooking og inventarbestilling. Vi giver gerne et tilbud på en løsning, der passer præcis til dit behov.

Alle priser er inkl. moms.

Giv os et kald

+45 4422 8888

Send os en mail