Giv lokalafdelingerne gode og effektive værktøjer til at håndtere tidskrævende og besværlige manuelle processer. Vi gør det nemt for hovedafdelingen at stille skabeloner til kontingentopkrævning og tilmelding til arrangementer til rådighed. Lokalafdelingerne har deres egen side i systemet, som de kan udstille overfor deres medlemmer.

Vi laver en skræddersyet løsning til din forening, der opfylder jeres unikke behov og krav. Det skaber værdi for hele din forening – og giver tid og overskud til at løfte det lokale foreningsarbejde!

 

Effektiv håndtering af pengestrømme

Alle betaling sker gennem vores indløsningsaftale. Det betyder, at du kan opsige din indløsningsaftale – både i hoved- og lokalafdelingerne. Det giver både en årlig besparelse og mindre administration. I stedet for at hver enkelt transaktion skal bogføres, modtager du ét samlet bilag for hver kontingentopkrævning og afholdt arrangement. Du kan nemt løbende følge med i, hvem der har betalt. Vores platform sender automatisk en rapport med information om aktivitet lige så ofte som du ønsker det.

Dine medlemmer kan betale med alle gængse betalingskort, FI-kort og EAN-fakturaer. Du bestemmer selv, hvilke betalingsmuligheder du ønsker at tillade. Skal der rykkes for betaling, klarer platformen også det nemt og bekvemt.

Skræddersyede skabeloner

Hver forening har sine helt unikke tilbud og arrangementer for foreningens medlemmer. Derfor har vi designet vores skabelonværktøj så fleksibelt, at vi kan tilpasse vores skabeloner præcis til dine behov. Skabelonerne ligger hos hovedafdelingen og kan nemt opdateres fra centralt hold. Det sparer tid og kræfter i lokalafdelingerne.

Vi laver skabeloner til alle typer arrangementer. Det kan være alt fra noget simpelt som tilmelding til en arbejdslørdag til en avanceret tilmelding til en sommerlejr eller stor konference. Med få klik er du igennem skabelonen og klar til at modtage tilmeldinger.

Kontingentopkrævning

Kontingentopkrævning er krumtappen i alle foreninger – men det er også en tidskrævende og besværlig affære. Derfor har vi gjort det nemmere at være kasserer i en forening. Gennem en skabelon opretter du nemt en kontingentopkrævning. Du kan løbende se, hvem der har betalt og hvem der skal have en venlig påmindelse igen, inden der ryger en rykker afsted.

 • Morten Springborg, kredsledelse
  Vi bruger Flexminds til at håndtere kontingentopkrævning og tilmelding. Det fungerer rigtig godt og sparer os for meget administrativt arbejde. Hvad vi før brugte timer på, kan vi nu klare på få minutter – især nu, hvor information om medlemmernes kontingentbetaling opdateres direkte til vores centrale medlemssystem.
 • Signe Trier Simonsen - markedsføring, events og forretningsudvikling
  Som byens madmekka vil vi give de besøgende en gastronomiske oplevelse - både når de køber mad i vores boder, og når vi afholder gastro-events. Vi bruger Flexminds' platform til at holde styr på alt det praktiske ved vores events samt indsamle info, som kan gøre vores events til den bedst mulige oplevelse. For eksempel er det vigtigt at kende deltagernes alder, eller hvorvidt de foretrækker lys eller mørk chokolade, når der skal laves chokoladepåskeæg. Når vi ved det, slipper vi for at skulle gætte os til, hvad deltagerne ønsker - og kan skræddersy eventen efter deres behov. Det gør det nemmere og billigere for os at lave events - plus det giver os nogle helt nye muligheder, når hele tilmeldingsdelen bliver styret af Flexminds.
 • Camilla Jørgensen, bestyrelsesformand
  Lystrup Svømning er Danmarks næststørste svømmeklub med 4500 medlemmer og 120 ugentlige svømme- og aktivitetshold. Særligt til vores børnehold har Flexminds i dialog med os udarbejdet en screeningproces, som gør det nemmere for nye medlemmer at vælge hold. Vi stiller høje krav til den platform, som vi benytter til tilmelding, billetsalg til events, databehandling og daglig administration. Vi oplever, at Flexminds siden starten på vores samarbejde i 2012 har lyttet til vores behov og har udviklet en professionel tilmeldings- og billetsalgsplatform. Systemet gør det nemmere at være frivillig leder, idet Flexminds database nemt giver overblik over klubbens events, aktiviteter og holdtilbud.
 • Sabrina den Hertog
  Flexminds leverer en god og hurtig service. De tilpasser løsningerne efter vores behov og leverer altid et produkt af høj kvalitet og funktionalitet. Det er nemt, enkelt og tidsbesparende at vælge en løsning fra Flexminds.
  Sabrina den Hertog
  Projektleder
 • Jacob Lund
  Vi har valgt at anvende flexbillet til Strik Bornholm, som er en af Danmarks største festivaler indenfor strik.  Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Flexminds. Tidsplaner er blevet overholdt. Systemet er enkelt og brugervenligt, og vi har oplevet en fin service og support under hele forløbet.  Vi føler os derfor godt behandlet og vil anbefale Flexminds til andre arrangører, der ønsker et enkelt og brugervenligt online-system.
  Jacob Lund
  Team Bornholm A/S
 • Anna Hjorth
  Flexbillet har lettet min arbejdsgang betydeligt omkring salg af billetter til foredrag, kurser og workshops. Systemet er nemt at anvende og løser alle de opgaver jeg har brug for. Når jeg har behov for support får jeg venlig og grundig hjælp omgående fra Flexbillet.
  Anna Hjorth
  Autisme & ADHD konsulent
 • Jacob Juulsgaard
  Vi vil til enhver tid anbefale andre at benytte Flexminds. Det er et system, der bare fungerer. Teamet bag brænder for det, de laver - nemlig at give brugerne en god og tryg oplevelse med systemet. Det er en tryghed, der ikke kan prissættes. Skulle man alligevel sætte pris på, så er prisen hos Flexminds billig i forhold til alt det, man får.
  Jacob Juulsgaard
  Herning Skolebio
 • Rikke Ørum Hesselbjerg
  Vi er den første kulturinstitution der benytter Flexminds og vi er meget tilfredse med systemet. Vi har i samarbejde fået systemet rettet til, så det passer netop med vores ønsker og behov. Vi har en konstruktiv og ærlig dialog, og aftaler overholdes fra Flexmind. Servicen ifbm. ændringer og spørgsmål til systemet har været enestående. Vi har fået svar med det samme og ændringer er foretaget indenfor meget kort tid. Det har betydet, at vi kan yde samme høje service overfor vores Klub medlemmer”.
 • Mads Vad
  Flexminds står for vores billetsystem til vores 2 store arrangementer som afholdes i Århus Arena med op til 4000 deltagere. Vi ønsker klart at udvikle samarbejdet med Flexminds således at vi kan få flere af vores administrative systemer i Flexminds.
  Mads Vad
  VM Dans
 • Anne Stidsen
  Vi bruger Flextilmelding, fordi vi sparer en masse tid! Nu er kontigentopkrævning en leg - det tager ingen tid i forhold til tidligere. Og når vi er på ture, sparer vores kasserer en masse tid, fordi han ikke skal tjekke om alle spejderne har betalt. Alt i alt sparer vi rigtig mange timer - timer som vi i stedet kan bruge på alt lave sjovere og federe spejder-arbejde!
  Anne Stidsen
  KFUM-Spejderne i Lystrup-Elsted-Elev

Hvad koster det?

 

Tilmeldingsgebyr

5 kr + 0.5% af billetprisen

Kontingentopkrævning

Gebyr pr. opkrævning: 6,25 kr inkl. moms

Medlemssystem

Benyttes til håndtering af hold og klippekort.

Op til 100 medlemmer

Gratis

Op til 250 medlemmer

DKK 95,-/md.

Op til 500 medlemmer

DKK 195,-/md.

Op til 1.000 medlemmer

DKK 295,-/md.

Op til 5.000 medlemmer

DKK 495,-/md.

Over 5.000 medlemmer, afdelinger, mm.

Efter tilbud

Startopsætning

Fra 2.500 kr.

Prisen afhænger af, hvor mange specialdesignede skabeloner, du har brug for, og hvor avanceret opsætningen af medlemssystemet er.

Alle priser er inkl. moms.

Giv os et kald

+45 4422 8888

Send os en mail