GDPR - Persondataforordningen

Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft, og vi er klar

I forbindelse med persondataforordningen er det relevant at understrege Flexminds’ rolle i forbindelse med håndteringen af data.

Som arrangør på platformen Flexbillet, har du muligheden for at definere hvilke data, du har behov for at opsamle og lagre om dine kunder (arrangementsdeltagere, medlemmer mm.). I juridisk forstand er du dermed den dataansvarlig, mens Flexminds er databehandler.

Vi opfatter, og har altid opfattet det som én af vores vigtigste opgaver at behandle dine og dine kunders data med fokus på den bedste beskyttelse. Derfor har vi valgt de bedste teknologier samt anerkendte underleverandører, ligesom vi konstant udvikler platformen. Alt sammen for at sikre, at du har de bedste forudsætninger for at håndtere dine kunders data forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Der er allerede sket nogle ændringer i Flexbillet-platformen, som skal sikre, at håndteringen af dine og dine kunders data sker på en måde, der også i lyset af persondataforordningen er ”efter bogen”. Og der kommer til at ske flere henad vejen.

Vi vil fremadrettet løbende orientere om ændringerne her på hjemmesiden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn