Flexminds blev i efteråret 2011. Bag navnet ”Flexminds” gemmer sig en unik tilgang til markedet, nemlig at kombinere forretningsudvikling med et selvbetjeningssystem til salg af billetter, tilmeldinger og medlemskaber. Med det udgangspunkt designede og udviklede vi en fleksibel, skalerbar og fremtidssikret platform, bestående af tre hovedkomponenter: flexbillet, flextilmeld og flexmedlem.

Vores platform bliver brugt af mange forskellige kundetyper. Vi har derfor et kendskab til mange forskellige manuelle arbejdsgange, som vi kan hjælpe dig med at understøtte, forbedre og optimere. Vi har identificeret de generiske elementer i problemerne på tværs af kundetyperne og lavet skabeloner og tilpasninger til at løse dem. Det betyder, at løsningerne kommer alle dig til gavn og kan tilpasses dine specifikke udfordringer uden yderligere udvikling.

Med vores platform kan vi tilbyde dig en lang række gratis skabeloner samtidig med at vi kan implementere avancerede løsninger med standard komponenter. Det betyder, at du kan komme i gang hurtigt og med lave startomkostninger – uanset om det handler om at lave skabeloner eller komplicerede integrationer til eksterne systemer.

Vores platformen er i dag bredt anvendt blandt virksomheder, foreninger og private – primært i Danmark men også internationalt. Både store og små kunder er yderst tilfredse med at bruge platformen og for mange af vores kunder er vores platform forretningskritisk i det daglige arbejde. På www.flexminds.dk kan læses udtalelser fra vores kunder, der viser, at de sætter pris på denne tætte relation og udviser høj grad af loyalitet overfor platformen.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os endelig!