VM Dans
juni 15, 2015

KFUM-Spejderne

 • OpgaveTilmelding til ture og kontingentopkrævning

Tusinder af frivillige spejderledere bruger deres fritid på at arrangere weekendture, sommerlejre og andre aktiviteter i landets 400 KFUM-Spejdergrupper. Indtil nu har de brugt alt for lang tid på at opkræve kontingent, indsamle deltagerbetaling og administrere det hele. Nu fokuserer de på at lave det fede spejderarbejde. Til glæde for spejderne og for dem selv.

KFUM-Spejderne administrerer alle tilmeldinger og kontingentopkrævning med Flextilmelding. Det gør det nemt, overskueligt og effektivt for den enkelte gruppe og spejderleder, der slipper for besværlig håndtering af penge og tilmeldinger. Det sørger systemet for, og Flextilmelding taler sammen med KFUM-Spejdernes medemssystem, så alle oplysninger om både spejdere og grupper er til rådighed.

Hver gruppe har deres egen tilmeldingsside. Det betyder, at gruppen modtager afregningen direkte og uden omveje.

Tilmelding

Vi har oprettet tilmeldingsskabeloner til alle tænkelige spejderaktiviteter, så alle spejderledere har let ved at oprette arrangementer og vælge, hvilke enheder, der skal have invitationerne. I invitationen er der et unikt link til tilmeldingen. Spejderne tilmelder sig og betaler online, og lederen får en rapporter med alle oplysninger om deltagerne.

Skabelonerne er lette at gå til, og lederen vælger, om f.eks. fælleskørsel, forældrehjælp og hjemmebag er en del af tilmeldingen. Det hele er lavet specielt til KFUM-Spejdernes behov.

Kontingentkrævning

Opkrævning af kontingent var tidligere en tidskrævende og besværlig manuel proces. Spejderne betalte enten kontant eller via bankoverførsel. Gruppens kasserer spildte mange timer på at holde styr på betalinger og sende påmindelser ud. Det er slut nu.

Alt sker automatisk. Kassereren opretter og udsender kontingentopkrævningen på to minutter. Systemet holder styr på, hvem der har betalt. Det er nemt at se, hvem der mangler, og udsende en betalingspåmindelse.

Når kontingentopkrævningen slutter, modtager kassereren opgørelse. Det samlede beløb for kontingenterne går direkte ind på gruppens konto og det er nemt at afstemme i gruppens regnskab.

Tidligere var kontingentopkrævning en besværlig manuel proces – nu er det både hurtigt og nemt til glæde for hele gruppen.

Integration med Gruppesite

Alle KFUM-Spejdergrupper kan få en gratis hjemmeside, en Gruppesite. FlexTilmelding er integreret med Gruppesite, så spejderne og deres forældre kan se alle tilmeldingsmuligheder med al nødvendig information dér.

 • Morten Springborg, kredsledelse
  Vi bruger Flexminds til at håndtere kontingentopkrævning og tilmelding. Det fungerer rigtig godt og sparer os for meget administrativt arbejde. Hvad vi før brugte timer på, kan vi nu klare på få minutter – især nu, hvor information om medlemmernes kontingentbetaling opdateres direkte til vores centrale medlemssystem.
 • Signe Trier Simonsen - markedsføring, events og forretningsudvikling
  Som byens madmekka vil vi give de besøgende en gastronomiske oplevelse - både når de køber mad i vores boder, og når vi afholder gastro-events. Vi bruger Flexminds' platform til at holde styr på alt det praktiske ved vores events samt indsamle info, som kan gøre vores events til den bedst mulige oplevelse. For eksempel er det vigtigt at kende deltagernes alder, eller hvorvidt de foretrækker lys eller mørk chokolade, når der skal laves chokoladepåskeæg. Når vi ved det, slipper vi for at skulle gætte os til, hvad deltagerne ønsker - og kan skræddersy eventen efter deres behov. Det gør det nemmere og billigere for os at lave events - plus det giver os nogle helt nye muligheder, når hele tilmeldingsdelen bliver styret af Flexminds.
 • Camilla Jørgensen, bestyrelsesformand
  Lystrup Svømning er Danmarks næststørste svømmeklub med 4500 medlemmer og 120 ugentlige svømme- og aktivitetshold. Særligt til vores børnehold har Flexminds i dialog med os udarbejdet en screeningproces, som gør det nemmere for nye medlemmer at vælge hold. Vi stiller høje krav til den platform, som vi benytter til tilmelding, billetsalg til events, databehandling og daglig administration. Vi oplever, at Flexminds siden starten på vores samarbejde i 2012 har lyttet til vores behov og har udviklet en professionel tilmeldings- og billetsalgsplatform. Systemet gør det nemmere at være frivillig leder, idet Flexminds database nemt giver overblik over klubbens events, aktiviteter og holdtilbud.
 • Sabrina den Hertog
  Flexminds leverer en god og hurtig service. De tilpasser løsningerne efter vores behov og leverer altid et produkt af høj kvalitet og funktionalitet. Det er nemt, enkelt og tidsbesparende at vælge en løsning fra Flexminds.
  Sabrina den Hertog
  Projektleder
 • Jacob Lund
  Vi har valgt at anvende flexbillet til Strik Bornholm, som er en af Danmarks største festivaler indenfor strik.  Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Flexminds. Tidsplaner er blevet overholdt. Systemet er enkelt og brugervenligt, og vi har oplevet en fin service og support under hele forløbet.  Vi føler os derfor godt behandlet og vil anbefale Flexminds til andre arrangører, der ønsker et enkelt og brugervenligt online-system.
  Jacob Lund
  Team Bornholm A/S
 • Anna Hjorth
  Flexbillet har lettet min arbejdsgang betydeligt omkring salg af billetter til foredrag, kurser og workshops. Systemet er nemt at anvende og løser alle de opgaver jeg har brug for. Når jeg har behov for support får jeg venlig og grundig hjælp omgående fra Flexbillet.
  Anna Hjorth
  Autisme & ADHD konsulent
 • Jacob Juulsgaard
  Vi vil til enhver tid anbefale andre at benytte Flexminds. Det er et system, der bare fungerer. Teamet bag brænder for det, de laver - nemlig at give brugerne en god og tryg oplevelse med systemet. Det er en tryghed, der ikke kan prissættes. Skulle man alligevel sætte pris på, så er prisen hos Flexminds billig i forhold til alt det, man får.
  Jacob Juulsgaard
  Herning Skolebio
 • Rikke Ørum Hesselbjerg
  Vi er den første kulturinstitution der benytter Flexminds og vi er meget tilfredse med systemet. Vi har i samarbejde fået systemet rettet til, så det passer netop med vores ønsker og behov. Vi har en konstruktiv og ærlig dialog, og aftaler overholdes fra Flexmind. Servicen ifbm. ændringer og spørgsmål til systemet har været enestående. Vi har fået svar med det samme og ændringer er foretaget indenfor meget kort tid. Det har betydet, at vi kan yde samme høje service overfor vores Klub medlemmer”.
 • Mads Vad
  Flexminds står for vores billetsystem til vores 2 store arrangementer som afholdes i Århus Arena med op til 4000 deltagere. Vi ønsker klart at udvikle samarbejdet med Flexminds således at vi kan få flere af vores administrative systemer i Flexminds.
  Mads Vad
  VM Dans