På denne side kan du se videoer, der viser, hvordan du bruger de mest almindelige funktioner i Flextilmelding. Hvis du har et problem eller spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så kan du kigge på vores generelle supportside eller ring til os på +45 4422 8888 eller skriv en besked til vores support

 

Nyt site

Vi har valgt at flytte login-knappen for arrangører fra bunden af siden op i menuen. Det har vi gjort, da flere kunder fejlagtigt troede, at de skulle logge ind for at kunne gennemføre et køb eller tilmelding.

Som arrangør skal du nu blot trykke på “Menu” og vælge “Log in”. Som kan du som vanligt logge ind med din Facebook eller Google konto.

I det nye design har vi gjort det nemmere at bruge billeder. Du behøver kun angive ét billede i størrelsen 800×514 px. Da dette format er anderledes end tidligere, bliver dine events skaleret op på oversigtssiden. Derfor vil billederne se en smule grynet ud.

Når du angiver et nyt billede til dine events, kan du vælge kun at uploade et billede. Det billede bliver brugt på eventsoversigten, eventdetaljesiden og ved deling på sociale medier.

Hvis du vil, kan du vælge at angive et andet billede til eventens detaljeside og billede, når eventen deles på sociale medier.

Kategori: Events, Nyt site

Load More

Driftstatus

  • Normal drift.

Release notes

Her kan du se noter til den seneste release.

Hvis du gerne vil se en fuld liste over alle vores release notes, kan du klikke her.

Spørgsmål? Ring til os på +45 4422 8888

eller skriv en besked til supporten

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
LinkedIn