Version 3.48
november 17, 2015
Version 3.50
december 10, 2015
Vis alle

Version 3.49

Nye funktioner

Vi har bygget flere funktioner på ressourcer i systemet. Dels kan man nu synkronisere ressourcer med et eksternt medlemsystem og dels kan man angive på en ressources rolle, at vedkommende automatisk skal inviteres som administrator på arrangørsiden ved oprettelse.

 

Synkronisering af ressourcer med eksternt medlemsystem

Synkroniseringen af ressourcer sker både, når man logger ind på arrangørsiden og når man sender mails ud. Det sikrer, at systemet altid bruger de mest opdaterede data fra det eksterne medlemssystem. Hvis ressourcerne har en rolle i det eksterne medlemsystem, bliver de også tilknyttet ressourcen automatisk.

Det kan eksempelvis være alle lederne i en spejdergruppe, instruktører i en idrætsforening eller bestyrelsesmedlemmer i en organisation, der skal oprettes som ressourcer på arrangørsiden.

 

Automatisk invitation som administrator baseret på rolle

Man kan koble en eller flere roller på en ressource. Man kan nu angive på en rolle, at ressourcen automatisk skal inviteres som administrator på arrangørsiden, når ressourcen tildeles rollen.

Det kan eksempelvis være rollen “Kasserer”. Når en ressource tildeles den rolle, bliver der automatisk sendt en invitation ud til den emailadresse, der er angivet på ressourcen. Når invitationen anvendes, oprettes der et administrator-login, der automatisk bliver koblet sammen med ressourcen.

 

Andre nye funktioner

Betaling med FI-kort

Betalingsmetoden “Bankoverførsel” er for events i valutaen DKK erstattet med FI-kort. Det betyder, at vi hurtigere og mere præcist kan koble en betaling via netbank sammen med en specifik tilmelding, da hvert FI-kort har en unik streng. Som arrangør betyder det, at man hurtigere kan se, om en tilmelding er betalt.

 

Rettelser

  • Når en statisk liste blev sat op til at kontrollere en anden statisk liste, kunne tilmeldingen ikke gennemføres
  • Billetter og bekræftelser, der var sat til at blive sendt ved reservation, blev først sendt ved godkendt tilmelding
  • Tilmelding hang ved afslutning, når der kun var en 3. part betaler
  • Knappen til at se ventende godkendelser og betalinger blev ikke altid vist

Comments are closed.